Pe aceasta comunitate, gasiti tutoriale, servere de CS, SA:MP si multe altele. Va asteptam !


  Regulament Legacy Zone

  ^ZeN0N_
  ^ZeN0N_
  Detinator
  Detinator

  Mesaje : 158
  Puncte : 2147483647
  Data de inscriere : 28/07/2014
  Varsta : 22
  Localizare : Pitesti

  Regulament Legacy Zone Empty Regulament Legacy Zone

  Mesaj Scris de ^ZeN0N_ la data de Lun Iul 28, 2014 12:42 pm

  1. Username/profil/avatar/semnatura
  1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
  1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
  1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
  1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
  1.5 Inregistrarea mai multor conturi este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

  2. Deschiderea unui nou topic (thread)
  2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
  2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
  2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.

  Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.


  3. Limbajul
  3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum
  3.2 Nu toleram insultarea membriilor inregistrat in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
  3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.
  3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
  3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

  4. Reguli de postare
  4.1 Off-topic/post-hunt/spam
  4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
  4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.


  Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"

  Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.
  4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.
  4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

  4.2 Dublu-post
  4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
  4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

  4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
  4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
  4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

  5. Pirateria (warez)
  5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)


  Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:

  Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.

  Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.

  Cererea sau publicarea de DLC-uri.

  Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)

  Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
  Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.


  Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.ewkew.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara.

  6.Reclama\Spam
  6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.
  6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
  Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume!

  Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click

  7. Report
  7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
  7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

  8. Regulamente pe sectiune
  8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

   Acum este: Sam Feb 29, 2020 11:56 am